yatagimdaki yabanci 

kapat
  1. bir sinan akyüz kitabi.

--spoiler--
    evli bir cift, bir gece ,birbirlerine karsi sinirsizca ve dürüst olmaya karar verirler.
    gece karanliginda riskli bir oyun baslar. sahne, bir yatak odasidir.
    basrollerde bir kadin , bir adam ve"gizlenmis gercekler" vardir.
    itiraflar ard ardina gelmeye baslar .
    acaba bir iliski bu itiraf yükünü tasiya bilirmi?
    bir denemedir yasananlar : acaba kirip dökmeden , aci vermeden, yabancilasmadan aska dürüst olmak mümkün mü?
    --spoiler--

kitabtan alintidir.
    #3231537 (Yasak Kadin, 05.04.2008 01:20)
  2. (bkz: natasha)
    #3231577 (laplacein seytani, 05.04.2008 01:28)
  3. sabah kalktiginda yaninda yatan kisinin yabanci olmasi hadisesidir.
    eger o yabanci bir bayansa yatip kalkip sükretmek gerekir.
    eger o yabanci bir beyaz erkekse yatmadan sükretmek yeterlidir.
    fakat o yabanci eger bir zenci ise ve sabahin o saatinde elinde bir sigara varsa yatin ve bir daha kalkmayin.
    #3231596 (DReaMBLue, 05.04.2008 01:32 ~ 15.04.2008 04:14)
  4. eyes wide shut isimli filmi izleyip, dürüstlük oyunu oynamaya karar veren ve birbirlerine hayatlarındaki tüm sırlarını, bilinmeyenlerini anlatan bir çiftin öyküsü.
    bence okunması sadece zaman kaybına neden olacak bir kitap. konu fena değil ama oldukça sığ yazılmış.
    #3338875 (dilamze, 30.04.2008 13:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatagimdaki yabanci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatagimdaki yabanci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatagimdaki yabanci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatagimdaki yabanci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» templar » kaderimsin » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » futbol asla sadece futbol degildir » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » termodinamik » tkp » yenimahalle mit lojmanlari » sahaya inek girmesi » kriz teget gecti » ben kimim » ederleziavela » said nursi » halusinasyon » homo habilis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anlamamazliga yatmak » fm 2009 daki genc yetenekler » you make me high » flirtable » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » limanla kavgali isyankar kaptan » clear man activsport » the stones » basliklari ust uste okumak » gs tv » stewie griffin » bin jip » klavye devrimcisi » seyh riza » egitim fakultesi » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » forward mail » southern sunrise » insanlar dusleri kadar vardir » limewire pro