yatagi isitmak 

kapat
  1. evli çiftlerden kadın ya da erkek tarafının soğuk yatağı ısıtması. nasıl yapıldığı meçhuldür.
    #1040366 (asiti kaçmış kola, 23.12.2006 00:26)
  2. sevgilisi olmayan kisilerin elektrikli battaniye veye su kesesi kullanrak oda olmadi vücuud isisiyla yattiklari yeri isitmalari...
    #1040905 (MuMi, 23.12.2006 01:33)
  3. bunun için uygulanan bir diğer yol da osurmaktır. * *
    #1046101 (ncldlbz, 23.12.2006 23:30)
  4. saç kurutma makinesi de kullanılmaktadır. **
    #1046121 (cococabana, 23.12.2006 23:34)
  5. eskiden ananemin yatagında uyguladıgım olay; o yatmadan önce girer anane gel hadi ısındı yatabilirsin derdim heyy gidi zamanlar heyy...
    #1392357 (pinhan, 09.03.2007 14:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yatagi isitmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yatagi isitmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yatagi isitmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yatagi isitmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aglama hissi uyandiran sozler » cambaz ipte balik dipte olsa gerek » son tuketim tarihi » wicker park » babam ve oglum » osmanli devletini elestirilmez gormek » sensiz olmaz » ayse tuter » mclaren f1 » feyzullah ete » opel astra cabrio » yemekteyiz » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » flirtable » ekmek aslanin anusunde » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » esinin ayaklarini opmek » cakan adam » al bunu sana aldim » 5 m migros » halusinasyon » all by myself » statik smiley » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » gitmek mi zor kalmak mi zor » klavye devrimcisi » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » mezur » silahli kuvvetler j2 » serguzest » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » 9 kasim » israel defence forces » petrol » kara carsafli chp liler » orospu cocugu abdullah ocalan