yataga kiz atmak 

kapat
  1. eve kiz atmak olayının ilerlemiş boyutudur. arkadaşlar arasında "hahahaha olm kızı öle bi yatağa attım ki deymeyin keyfime" şeklinde anlatılsa da öyle basite indirgenecek bir mesele değildir.
    #713403 (asiti kaçmış kola, 09.10.2006 01:00)
  2. -bu eve giren ilk kız sensin...klişesinden sonra -bu yatağa ilk giren kız sensin...deyişine gebe olan eylem.
    #713415 (karpuzkabugu, 09.10.2006 01:02)
  3. (bkz: temızlık esastır)
    #713432 (painkiller, 09.10.2006 01:04)
  4. tabi ayaklarıda kokuyorsa çekilmesi gereken durum.*
    #713434 (john constantin, 09.10.2006 01:05)
  5. (bkz: kızı yatağa atma bahaneleri)
    #1595530 (witchande, 01.05.2007 20:56)
  6. en basit olarak kızın biri sıkıca tutulur 3'e kadar sayılır ve daha önceden ortama getirilmiş olan yatağa doğru atılır. ve sonra olay yeri hızla terkedilir. yoksa böyle değil mi?

(bkz: o zaman ben yanlış biliyorum)
    #3211452 (delaki, 30.03.2008 21:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yataga kiz atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yataga kiz atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataga kiz atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yataga kiz atmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» slasher » mysql server has gone away » tematik mode a alternatif mode istekleri » kurbaninizda yer var mi » radyo uludag » danende » bunalimdayken entry girmek » ahmet cakar la sansa bak » bolumunu sevmeyen ogrenci » konfederasyonlar kupasi » gizli escinsel » kendi okulumuza dogru » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » tu kaka bana » emlakci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sahada sortunu indiren futbolcu » fuat » uyandik biz geliyoruz » hicbiryerdecilik » kral ubu » teror » huseyin altun » migfer » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » umut sarikaya » 532 li hat alip avea ya cevirmek » internal combustion engines » the stones » saw 5 » peri tozu » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » cristiano ronaldo vs lionel messi » 7eventy 5ive » loco roco 2 » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi