yataga isemek 

kapat
  1. küçük yaşlarda idrarı gelen bir çocuğu rüyasında tuvalete gittiğini ve ihtiyacını giderdiğini gördüğü sırada yatağa çişini bırakması ile duyduğu sıcaklıktır.
    #1040336 (simardi kilitlendi dondu kaldi, 23.12.2006 00:23)
  2. ilk aşamada keyifli gibi görünse de, sabaha kadar ıslak ve kokulu bir yatakta uyunması söz konusu olunca yapmaya yeltenmediğimiz hadiseye verilen ad...
    (bkz: işemek)
    #1040346 (beelzebub, 23.12.2006 00:25)
  3. anne kişisinin işenen çarsaf ve yatakları bit kadar velede yıkatması ile sonsuza dek çözülebilen çocuk problemi. öyle bir travma yapar ki geceleyin çişe bile kalkamazsınız ömür boyu. aman deyim.. **
    #1040352 (marjinal fayda, 23.12.2006 00:25)
  4. (bkz: ben yapmadım miki işedi)
    #1040356 (pafküf, 23.12.2006 00:26)
  5. yaşlı insanlarda da görülen koyuverme.
    #1040387 (zksek, 23.12.2006 00:28)
  6. orta 1 e kadar yaptığım utanc veren eylem.
    #1040400 (maksimroger, 23.12.2006 00:30)
  7. küçük yaşlarda görülmesi normal olandır. ancak 10 yaşından sonra sıklıkla görülürse psikopati belirtisidir.
    (bkz: psikopati belirtileri)
    #1040401 (abberline, 23.12.2006 00:30)
  8. (bkz: altını ıslatmak)
    #1040410 (cryptic, 23.12.2006 00:31)
  9. yurtlarda oda arkadaslarina bir bardak su ile yapilabilecek süper bir saka.. *
    #1041036 (MuMi, 23.12.2006 01:48)
  10. belfitigi ameliyati sonrasi doktorlarin ve hemsirelerin israriyla bir turlu gerceklestiremediginiz eylem. kasiklariniz patlayacak hale gelmesine ragmen yapamazsiniz.
    #1041046 (calemityceyn, 23.12.2006 01:50)
  11. annelerin, anneannelerin, çocukların ate$le oynaması sonucu olacağını söyledikleri hurafe... $imdi aslında hurafe değil, yataga i$emek son derece reel bir eylem. yalnız ate$ten uzak durmaları için söylendiğinde hurafe olmaktadır bu kavram...
    (bkz: bocalamak)
    daha ileri bir boyutu için (bkz: batırmak)
    #1041093 (dom dom bullet, 23.12.2006 01:56)
  12. altını ıslatmak başlığını arattığımız zaman, direkt yatağa işemek başlığına yönlendirilen kavram. Şimdi aramızdan ulan bunlar aynı kavram değil diyen yazar arkadaşlarımız olacaktır, evet değil. moderasyon beni katagorize etme!
    #2215119 (sig adam, 28.08.2007 13:42)
  13. çocukluğua dair hatırlananlar arasındadır. herkes aynısını hatırlar:

uykudaki kişi uykuda ve yatakta olduğunu bilmektedir, evet, uykudadır ama sıkışımışlığın verdiği rahatsizlik sonucu bilinci de yerindedir az çok, buna rağmen kendini yine de tuvalette zanneder, çünkü çok ama çok sıkışmıştır,* serap görüyordur belki de. nihayet dayanamaz, tuvalete ulaştığını zanneder ve oracıkta koyuverir.

önce "oh be" şeklinde rahatlanır, birkaç saniye sonra ilk başlarda ılık sonra da soguk olan o islaklik ayılmaya sebep olur.

ayıldıktan sonraki ilk tepki "yataktayım. ama işedim?!" ya da "tuvaletti ya hani burası?" dır.
    #2502143 (filozofil, 22.10.2007 00:20)
  14. ebeveyne * karşı oluşmuş nefret duyugusunun çocuk tarafından bilinçli olarak açığa vurulması durumudur...
    bilinci şurdadır ki; annesinin, kirli çarşaflarla, asortmanlarla, kirle, kokuyla, söylenerek bir angaryaymış gibi uğraştığını gören çocuk, bu işi annesine daha çok yaptırmak ve bu sayede ona acı çektirmek istemektedir...
    #3315964 (Vivendi, 25.04.2008 04:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yataga isemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yataga isemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataga isemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yataga isemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anlamamazliga yatmak » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » vanden borre » buyumek » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » gaza gelip osurmak » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » unutamam » tamam okey » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » yavuzturk mahallesi » angarya » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gel benimle » kurt sorununa cozum onerileri » maslaktan 4 levente gelme rekoru » gossip girl » hidrolik ve pnomatik » philosofia » deli bozgun dolu dizgin » cemil abi » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » cut » lorelei » beyaz tavsan » fenerbahce vs galatasaray » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » aglatan sarkilar » baskadir baska » bodhidarma » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » lowestoft cadilari