yataga bal dokmek 

kapat
  1. yatağa gül yaprağı dökme jestinin kıro versiyonu.

-yavrum yatak odasına geçelimmi artık ha? ehhehehe

-ay mahmuuut aklın fikrin yatak odasında dimii..seni hınzır

-ama sana bi sürprizim var balım

-balımmıı..ay mahmut nerden çıktı bu laflar,bilmezdin sen hiç ööle şeyler..hııı..

-gel bakiim sen (mahmut kadını kucaklar ve götürüp yatağa atar)

-ay bu ne bööle be vıcık vıcık..ne dökülmüş buraya yaa..

-baaal..ehhehehe..balımsın sen benim..ehhehehe

-mahmut iğrençsieeeen!

-?? genemi yaranamadık a.q.
    #2069421 (tekyoldevrim, 04.08.2007 18:04)
  2. arıcılık ve bal üretme çiftliği için iyi bir başlangıç.
    #2069429 (batis, 04.08.2007 18:06)
  3. baL iLe fantezi yapan bünyeLerin kaçınıLmaz oLdukları son..

(bkz: baL dök yala)
    #2069452 (Tucimania, 04.08.2007 18:11)
  4. yatakta kahvaltı yapanların başına gelebilecek hadise...
    #3175752 (mevlo, 22.03.2008 13:32)
  5. vücuda yapışan çarşafla kendini gösteren durum.
    #3175778 (infectus, 22.03.2008 13:39)

© 2008 - uludağ sözlük

yataga bal dokmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yataga bal dokmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yataga bal dokmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oral calislar » yaran askerlik anilari » aldatan sevgiliyi affetmek » aybars lebib » aziz kocaoglu » emo takilan homo » 18 kilo altin » ayranin kolaya ustunlugu » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » drama egitimi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games