yat yan gelip yatma yeri degildir 

1. yati her ay bakima goturmek zorunda kalmak durumundan müşteki zatlara bir tenbih cümlesi. sırf düğün yapmak için kocaman yat alırsan bakımına da katlanacaksın. kiralasaydın ne bileyim. yata helikopterden halatla inmeler, nikah memurlarının jetski ile yata yanasması gibi atraksiyonlar... belli bir maliyeti var bunların.
    #3867623 (serbest radikal, 25.08.2008 13:24)
  2. yat çalışanlarına, yat sahibinin söyleyebileceği söz.
    #3867654 (makinist, 25.08.2008 13:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yat yan gelip yatma yeri degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yat yan gelip yatma yeri degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yat yan gelip yatma yeri degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yat yan gelip yatma yeri degildir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erkek korkulari » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » zeitgeist addendum » yaran yanlis okumalar » kaz dagi milli parki » ben bu yaziyi sana yazdim » johnnyturhan » bir kac iyi insan » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » gogus buyutme hapi » sadece yildiz bakiniz okumak » prettygirl17 » magic mushroom yiyen mario » bozdag » kisho kurokawa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » vurdumduymazca osuradurmak » hicbiryerdecilik » silahli kuvvetler j2 » eros » love lockdown » kovga » tiyatro ve baleye gidince basin goge ermesi » erken yasta olgunlasmak » espas » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » cisimlerin dayanimi » mahmi » oymak » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » keskin sirke » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » seyh riza » turbanli sirin » pamuk prenses 2