yat geliyorum cunku seni seviyorum 

kapat
  1. (bkz: suyu isit cabuk)
    #2251786 (mulayim, 03.09.2007 01:00)
  2. mavi sakal sarkisidir

bu ne acayip terane
    yirmi masalik kahvehane
    yudumlar ner tane tane
    sohbetin herbiri bahane

goz gozu, goz beni gormuyor.
    kim ne konusuyor, kimse bilmiyor
    bilse de pek farketmiyor
    zaten o anda is bitiyor.

(chorus)
    yat geliyorum, cunku seni seviyorum
    dur geliyorum, cunku seni seviyorum

ne istedigini bilir misin.
    yoksa sen bu isin piri misin
    kadin misin erkek misin
    aslinda serseri degil misin

mikrobu ustunde tasiyorsun
    ustelik herkese yayiyorsun
    kiminle yattin farketmez
    kac kisi oldu sayiyorsun

(chorus)
    yat geliyorum cunku seni seviyorum
    dur geliyorum cunku seni seni seviyorum
    #2251787 (fabala, 03.09.2007 01:00)
  3. eski bir rock şarkısı.
    #2251788 (africa, 03.09.2007 01:00)
  4. (bkz: yat geliyorum)
    #2251797 (maskelibalo, 03.09.2007 01:01)
  5. mavi sakalin solisti tibet agirtanin ilk ve solo albumunde bulunan sarkidir. ve asil adi yat geliyorumdur.
    #2251805 (yogurette, 03.09.2007 01:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yat geliyorum cunku seni seviyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yat geliyorum cunku seni seviyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yat geliyorum cunku seni seviyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yat geliyorum cunku seni seviyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tostumu yedim bekliyorum » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » siyah percemlerin gonca yuzlerin » attribute » google earth » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » the moon and the yew tree » sozlukle ilgili istekler » aldatan insan » aytug » yemekteyiz nika » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » vucut gelistirme » templar » yanlis saksida buyuyen cicek » yare soyleme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » buyumek » turkiye nin en guvenilir kurumu » cakma chp liler » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » yurtkur » kucuk penisli insan » adamin agzina eden sevgili » ankara da bir surrealist melih gokcek » adnan aybaba fan club » hizli giden atin boku seyrek dusermis » fikralarla turkiye » zall online » axxo » mahackala » kabiz olanlara tavsiyeler » yenilmedik ezildik » binbasi ernesto olmedi daha » cavlagi cekmek » sayman » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis