yastiga bagirmak 

1. ulan, yastık kavgasında, kuş tüylerinin uçuşması gibi hep gavur işleri bunlar. biz türklerse yastığımıza sarılıp ağlarız geceleri.
    #4030509 (tabutta yarim vole, 01.10.2008 16:37)
  2. yastığa bağırarak yapılan öz eleştiridir.

şahsım: yine mi sen her gece her gece. bıktım senden...
    yastık: bende memnun değilim... hatuna hasret kaldık.
    şahsım: sende haklısın...
    #4030536 (Cagliari, 01.10.2008 16:44 ~ 16:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yastiga bagirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yastiga bagirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yastiga bagirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yastiga bagirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » klavye devrimcisi » how 2 skate com » somali korsanlari » ankara da bir surrealist melih gokcek » sikune ciden sikulur » migfer » coming home to argentina » vize haftasi » jay simpson » herbaryum » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » sort indirip gol attilar » ayabakan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pasamiz cok sakacidir da » petrol » turkiye » bozzy blues » 4 8 15 16 23 42 » dap space center » esinize uzaktan uzaga asigim » kulluk » martyns » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » yemekteyiz nail » zehir » huseyin altuntas » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » sair uuserlardan siirler » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » pendikspor » melankolik le tantana » erken yasta olgunlasmak