yassiada yolculari 

kapat
  1. olası bir cunta harekatı sonucunda bileti kesilecek kişiler.

ben bazılarının sonunu sayın menderes'le aynı görmekteyim.

amerikancılık, kabile siyaseti, üniversitelere saldırı, askeriye ile sürtüşme, satılık medya, ortada dolanan 5 yaşındaki çocuğun bile haberinin olduğu usulsüzlükler, özelleştirme, kadrolaşma...
    bunlar aklıma gelen örnekler.

allah sonlarını benzetmesin.
    amin!
    #2063396 (hattori kibar feyzo, 03.08.2007 16:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yassiada yolculari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yassiada yolculari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yassiada yolculari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yassiada yolculari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kizlarin dindar ve ahlakli erkeklerden hoslanmasi » mahcur » mahmi » ceteris paribus » ikinci dunya savasi » gupe gunduz » bin adalar » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » google » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » gogus buyutme hapi » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » the sacrilegious scorn » love lockdown » olmasaydi o adam anan olurdu madam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » kucuk penisli insan » elle tu l aimes » hypnogaja » wookie » sevgili » yaran baslik yonlendirmeleri » huseyin uzmez » bereket tanrisi » southern sunrise » gaza gelip osurmak » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » eksi sozluk » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » attribute » portakalli serbest muhasebeci corbasi » edip sharabi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » basliklari ust uste okumak » sayfa goruntulenemiyor