yaslilarla diyaloglar 

kapat

1. yaştan kaynaklanıyor olsa gerek,her cümlede allah geçer mutlaka..
    -ben geldiiim! nasılsın anaane?
    *hamd olsun allahıma iyiyim.

-anaaaneee ne yemek var?
    *allah ne verdiyse

-ay ya deli gibi açım ben!
    *allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
    #40392 (hilosh, 27.01.2006 02:24)
  2. -alo?
    *aloo,anneni ver bi kızım. nasılsın?
    -annemler dışarda dedecim,iyiyim ben,sen nasılsın?
    *saol saol,ben de iyiyim,anneni bi ver
    -dede yok annemler,dışarı çıktı onlar
    *tamam,anladım,o zaman babanı ver
    -nası ya?!!?!*
    #40509 (hilosh, 27.01.2006 03:54 ~ 29.01.2006 08:15)
  3. - anneanne bak burasi klise (TVdeki belgeseli göstererek) ordakiler hristiyan bak incil dağıtıyolar.
    - neeeeee?!! incirmii ??
    - heeeeeeee incir kışında incir olmuo portakal dağıtıyolar..
    #100359 (la merde, 04.03.2006 19:50)
  4. otobüste yaşlı teyzenin öğrencinin yanına oturması( hatta öğrenciyi çekiştirip yanına oturmasını sağlayanlarda görülmüştür. (bkz: kendimden biliyorum) )
    -kaça gidiyorsun ? hangi bölüm? kaçıncı senen?
    -ben şimdi biyool..
    -ben üniversiteye giderken hocalarım böyle böyle( konuşur konuşur konuşur) peki okulu bitirince napıcaksın?
    -valla bilmiyorum tam ama be...
    -anlıyorum bende işte çalışırken tayinim çıktı(konuşur konuşur konuşur)
    -ya benim gitmem lazım da teyze
    -aa ne güzel konuşuyoduk ??
    -!!??!!!
    #113283 (kacak kelebek, 13.03.2006 20:53 ~ 27.06.2006 20:48)
  5. -annanne naber,
    -iyi oglum cok sükür
    -nasıl gidiyo annanne
    -kim nereye gidiyo oglum ben burdayım...
    #113296 (karpuzkabugu, 13.03.2006 21:01)
  6. (#359868)
    #379676 (lazy pigeon, 27.06.2006 20:29)
  7. babaannem (allah uzun ömür versiin kendisine) amcam ve ailesiyle birlikte orduda yaşamaktadır. yaş 90 olmuş ve anti depresan kullanır kendisi:S
    yazın fındık ve bilimum sebeblerle gittiğimizde babannemle aramızda geçen dialog
    babaannem: hemii laaan oğlum get te ibraam emmiin çaar(açıklaması:hemi lan oğlum gitde ibrahim amcanı çağır)
    amcam çalışmaktadır;
    ben: hayırdır babaanne ne oldu?
    babaannem: hey lann oğlum emmiin çaar beni evüme götüsün ben borda çok bualıyam gelinede aziyet olıya(açıklaması: hey lan oğlum amcanı çağır beni evime götürsün burda çok bunaldım gelinede eziyet oluyor)
    ben: babaanne senin evin burası:S
    babaannem: hemi laa borası gelinin evi dööl mü bizüm evümüz deette ibramın yanında galıyamya ben(açıklaması:bana bak burası gelinin evi değil mi bizim ev te ötede ibrahimin yanında kalıyorum ben)
    ben: hee tamam o zaman sen iç ilacını uyu uyanınca gideriz..
    #3121949 (vanthonis, 11.03.2008 05:48)
  8. bir arkadaşın dedesi;
    -siz bu devirde zina yapmıyorsanız ya evliyasınız ya ibne.
    biraz daha erken dünyaya gelseymiş ortam boy u olacak bir dedemizdi.
    #3123688 (42084615915626521626735238742, 11.03.2008 17:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yaslilarla diyaloglar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslilarla diyaloglar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslilarla diyaloglar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaslilarla diyaloglar. Copyrights of the articles are belong to their authors.