yaslilar haftasi 

kapat
  1. 18-24 Mart arasında yaşlıların bir nebze de olsa hatırlandığı hafta.
    #1430206 (manik depresif, 19.03.2007 18:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaslilar haftasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslilar haftasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslilar haftasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaslilar haftasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cartlagi cekmek » yaran basliklar » gupegunduz » kukuyla oynamak » vize » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » yenilmedik ezildik » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » toptanci » ferrarisini satan bilge » karasinek » muhim degil » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » 57 nci alay » istanbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » politeknik » isildur » andres guardado » yemekteyiz nail » kupayla taclandirmak » zaha hadid » clear man activsport » pogo » tulips » ayarci namik » 2 fast driver » sise » un chien andalou » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » gecen gun yine sevisiyorum » turkiye petrol jeologlari dernegi » osmanli devletini elestirilmez gormek » gitano de lucia » ezan okunurken muzigi kapamayan insan