yasli teyzeye degil seksi kiza yer veren genc 

kapat
  1. aslen otobüste geçen ama başlık kısıtlaması neticesiyle anlam eksikliğine uğramış başlık. tanimlamak gerekirse etik değil egoist bir harekette bulunan gençtir, bi de erkektir tabi.

farklı bir boyutu için;
    (bkz: otobuste genc kizlara yer veren yasli amcalar)*
    (venividivici, 05.03.2008 17:58 ~ 08.05.2008 23:32)
  2. kız da kalkıp yaşlı teyzeye yer verirse yüzünün rengi mora dönecek olan gençtir.
    (kumtozu, 05.03.2008 18:01)
  3. teyze eğer uyanık, fırlama ve şişman ise* tecrübesiz ve seksi kıza yeri kaptırmayacak, gencin kötü emellerinin gerçekleşmesini engellemeye çalışacaktır. lakin genç çakalsa, kurnazsa, pes etmeyip gidip seksi kızın yanında dikilebilir, ardından da "eheh ben yeri size vercektim ama işte malum teyzeler böyle oluyo eheh...pardon isim neydi?" şeklinde muabbet başlatıp kızla işi ilerletebilir. bundan sonrası tamamen gencin yaratıcılığına kalıyor.*
    (archvile, 05.03.2008 18:05)
  4. (bkz: otobuste yasli insana degil genc kiza yer vermek)
    (ben hep 17 yasindayim, 05.03.2008 18:06)
  5. oportünist genç tipidir, hani bi selamlaşma ile muhabbet başlar mı? otururken kalkarken bi temas olur mu? gibi..
    (beklediginiz lider benim, 05.03.2008 18:11)
  6. harby reklamlarına senaryo anlamında emsal teşkil edecek delikanlıdır.
    (no tengo lugar, 05.03.2008 18:33)
  7. (bkz: insanlıktan nasibini almamış genç.)
    (yorumsuz, 08.05.2008 22:54)
  8. bulunduğu yer ve zamanda yok edilmesi gereken ki$idir.
    (3742372836, 08.05.2008 23:06)
  9. otobüslerde yaşlılara, gazilere, hamile bayanlara yer veriniz uyarısını yanlış algılamış,* cahil genç. bunlardan çok var.
    (rire jaune, 08.05.2008 23:20)
  10. kısa vadedeki geleceğe yatırım yapan gençtir.
    (bucu, 08.05.2008 23:24)
  11. (bkz: dostum genc dedin ama bu abazan)
    (hebeley episode II, 08.05.2008 23:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevisirken iki eli birakmak » ardi ardina bkz veren ibne » nadia ali » eddy » dugunde gelinlik giydirilen kiz cocuklari » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » yalazi » ateist » ozlem pastanesi » prof dr nusret aras » otobuste kitap okuyan tip » little women » enemyof » osurana cok yasa demek » izmir » ilk ask » elazig in tarihi eserleri » arabam var » muslum kosker » aninda goruntu show » esra erol la izdivac » uc magnum cubuguna josh holloway verilmesi » diego alfredo lugano moreno » ibret i alem » beklemek » plantasyon » son iyi oylanan entrylere eksi oy veren ibne » kursun gecirmez bere » dunyalik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa