yasli teyzelerin cocuklari bagirarak sevmesi 

kapat

1. bir yasasinakmayanrimel tespiti.

önce tanımımızı yapalım: yaşlı teyzelerin küçük çocukları, torunlarını, vs. bağırarak sevmesidir.

şimdi de bu kanıya nasıl vardığımızı bir anı vasıtasıyla anlatalım:

acıbadem'in huzurlu, sakin, sessiz sokaklarından birinde yürürken birden kulağa hebelübelü şeklinde gelen bir sesle irkildim. bir de baktım yaşlı bir teyzemiz apartman bahçesindeki bir çocuğa sevgi gösterisinde bulunuyor. aslında naralar atıyor. o benim hebelübelü sandığım şey ise "anneannesinin kuzusuuu yerim ben seni yavruuumm!"muş. bu arada dikkatimi çeken bir diğer husus da bunun sesli söylenmesinin yanında bir de haşin söylenmesidir. neden böyle yaparlar bilemiyorum, üstelik çocuklar bu tepkilerden korkuyorlar da.

neyse arkadaşlar, bir daha ki tespitimde görüşmek üzere der, hepinizin gözlerinden öperim.
    #2436543 (yasasinakmayanrimel, 06.10.2007 21:37 ~ 21:47)
  2. aşırı sevgiden kaynaklanan durumdur. küçükken anneannem avcunu hafif bükerekten kucağına alıp burnuma burnuma, ağzıma ağzıma vururdu. etrafımdaki insanlar gülerken babam anlardı halimden o an; bırakın çocuğu artık! bence de bırakın...
    #2436600 (rweasley, 06.10.2007 21:50)
  3. ben böyle birini tanıyorum babannem. çocukların çok sevilmesinden dolayı gerçekleştirilen eylemdir.
    #2436625 (rire jaune, 06.10.2007 21:55)
  4. babaanne ve anneannelerin torunlarını abartılı olarak sevmesinden kaynaklanan durumdur. bu kadar sevginin nedenini çözebilmiş değilim. küçükken babaannem de evin içinde beni gördüğünde, "uyy babaannenin bir tanesii!" diye bağırır ve yanımdaki arkadaşıma beni rezil ederdi. *
    #2436638 (fadetoblack, 06.10.2007 21:59)
  5. seslenirken eğer balkonda gazete okuyorsanız.''lahn sokacam haa nerdesiniz lahn gavatlar kadını bağırtıyorsunuz burda'' diye tepki verebileceğiniz durumdur.
    #4493293 (mavibaron, 09.01.2009 03:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yasli teyzelerin cocuklari bagirarak sevmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli teyzelerin cocuklari bagirarak sevmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli teyzelerin cocuklari bagirarak sevmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli teyzelerin cocuklari bagirarak sevmesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.