yasli olmayinca olmuyo evet 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. olmayinca olmuyo
  2. evlenme teklifine evet evet evet diye cevap vermek
  3. olmuyo olmuyo
  4. evet evet aynen bu kelimeyi kullandi
  5. evet binlerce kez evet
  6. ben olmayinca
  7. olmayinca olmuyor
  8. yanimda sen olmayinca
  9. ask olmayinca mesk olmaz
  10. ezel bahar olmayinca

© 2008 - uludağ sözlük

yasli olmayinca olmuyo evet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli olmayinca olmuyo evet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli olmayinca olmuyo evet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayata dair ic burkan detaylar » kafayi lap top a gomcurmek » boss » tiesta gera » yaran limewire arama sonuclari » wanted » teknoloji ile milleti soyma yontemi » zihuatanejo » bulvar gazetesi » senses tied » fuckin awesome » osmaniye nin surekli sehit vermesi » yengec burcu » ne kara gokyuzu bu gece yildizlar neredeler » ruken demirer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » engin nursani » genelleme » aceto balsamico » guntekin onay » karmayi eksiye de dusurseniz buradayim » fenerbahce » hand of stone » star wars » merhaba celik ataturk nasil » gece vakti disarda gezen kiz » ruhun acimasi » hatun » madem ki universitelisin istemeden vermelisin » ne dedene nene de ne nenene dede de » kayseri sucugu