yasli kurt menajer 

kapat
  1. * yaşı kemale ermiş* ancak hala sporun içinde olan koç ya da teknik direktörlere yakıştırılan sıfat.

(bkz: aragones)
    (bkz: feldkamp)
    #3887877 (tu kaka bana, 29.08.2008 17:16)
  2. fm'de willy old manager diye geçer.

(bkz: sir alex ferguson)
    #3887894 (Tears of the sun, 29.08.2008 17:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasli kurt menajer başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli kurt menajer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli kurt menajer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli kurt menajer. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kafir kesen musluman kedi » radyo sol » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » anlatma » yavuzturk mahallesi » franky four fingers » saf aklin elestirisi » buyumek » post office » toprak kokusu » converse giyen turbanli kiz » petrol » all i wanna do is make love with you » akiskanlar mekanigi » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » faiz yemek » cepte siyanurle dolasmak » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » sozlerimi geri alamam » kirmizi bileklik » turk opucugu » football manager 2009 » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » papagan » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » kaju kempo » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » ezan » yaran msn iletileri » derin yasamak » destina » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » teror