yasli kadina tecavuz girisimde bulunmak 

kapat
  1. abazanlığın son aşamasına gelmiş olmak.

ana avrat demeden küfür yemek.

yuhalanmak...
    #3710733 (sfenks, 24.07.2008 00:19)
  2. manyaklığın, abazanlığın hat safhasında olan kişidir. elden ayaktan düşmüş, aciz bir insana hangi aklı başında kul böyle bir şerefsizliği yapar! yuh diyorum başka da birşey demiyorum.
    #3710773 (hypnogaja, 24.07.2008 00:26)
  3. sapkın düşüncelere sahip insanlar * tarafından gerçekleştirelebilecek eylem.
    (bkz: sapık olmak)
    #3710777 (Beyceli, 24.07.2008 00:27)
  4. bebeklere ve zihinsel özürlü bir çok kadına tecavüz edenler varken, gerçekleşmesi gayet normal durumdur. bunu yapan insan olamaz dedirten eylemdir gerçekten.
    #3710778 (sacriter, 24.07.2008 00:27)
  5. insan denilen varlık; melekten yukarı olabiliyor, hayvandan aşağı da. işte hayvandan aşağı olmanın bir göstergesi bu başlıktaki eylem. insanın insanlıktan çıkıp hayvanın seviyesinin bile altına düşmesi.

hiç farketmez tecavüz gibi aşağılık bir eylemin kaç yaşındaki birine yapılmış olması.

insanın içindeki vicdanın öldüğünün, bir gün yapılanların hesabının sorulacak olmasının ne kadar önemli olduğunun göstergesi.
    #3710795 (kartal, 24.07.2008 00:30 ~ 01:36)
  6. (bkz: o rus bunun çocuğu)
    #3715744 (happylover, 24.07.2008 22:52)
  7. (bkz: pu çocuğu)
    #3715785 (dunyanin en mutevazi adami, 24.07.2008 22:58)
  8. yakalandığında cezaevindeki mahkumlar tarafından muhtemel olarak öldürüleceğini bile bile üç saniyelik zevk için kendi ve insanlık onurunu ayaklar altına alan hayvanların bile yapmayacağı davranışı sergilemekten çekinmeyen omurgalının gerçekleştirdiği eylem.

cezaevindeki arkadaşlara sesleniyorum öldürmek çözüm değildir efendim. öldürmek acıları dindirmektir. oysa bu kişi bundan sonraki yaşamını g.tünden işeyerek sürdürebilir ya da ömrünün sonuna kadar sürünerek yaşabilir biraz yaratıcı olmak lazım değil mi?

(bkz: tecavuz zanlisina tecavuz ederek rahatlamak)
    #3715852 (possessed, 24.07.2008 23:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasli kadina tecavuz girisimde bulunmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli kadina tecavuz girisimde bulunmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli kadina tecavuz girisimde bulunmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli kadina tecavuz girisimde bulunmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» anlatma » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » kemalizm dini » yaran facebook gruplari » marifet iltifata tabidir » helva » braunschweig » takim tutmayan erkek » atilla ozdur » tulum hayri » the applicant » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » sezercik kucuk torbaci » kamil koc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mysql server has gone away » vdz » adami zorla seovi eden basliklar » kamaturka » uludag sozluk » ayikulagi » sahtiyan » macit ozcan » football manager » yemekteyiz nesrin » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » kabiz olanlara tavsiyeler » marty friedman » melankolik le tantana » atma kalbim artik olumu ozledim » hizli giden atin boku seyrek duser » dunyanin en ezik sarkisi » san francisco » heroes » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi