yasli dede 

kapat
  1. sık yapılan yanlışlardan biri. dede olmak için ilk şart zaten yaşlı olmaktır.
    (pilotmont, 14.06.2006 16:49)
  2. "bütün dedeler yaşlıdır." önermesini akla getiriyor.
    (minti, 14.06.2006 17:40)
  3. (bkz: ekşi sözlük)

ilerlemiş yaşına rağmen hala ensemizde olması ile gösterdiği performans alkışlanasıdır.

(bkz: dedeye kuvvet macunu vermek)
    (pilotmont, 18.02.2007 15:30 ~ 15:31)
  4. rekorlar kitabi na göre ingiltere de 29 yaşında dede olan bir insanın bulunmasından dolayı çok ta saçma olmayan bir tanım.
    (imhotep, 23.04.2007 18:32)
  5. sik yapilan yanlislar * kategorisine koyamayacağım bir ifade. '' 40 yaşında dede olamama ihtimalin ne ? '' diye sorarlar adama.
    (notrinova, 30.01.2008 03:35 ~ 04:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran entry silinme sebepleri » islam dan daha beter bir dogma olarak sosyalizm » deodorant » pelezinho » secondment » kapidagli serisi » inonu stadyumu » possessive case » sizi seviyorum » maximus » rosalinda » nuri alcolu vodafone reklami » tokat atarak sinek oldurmek » gun isigi dergisi » confederatio helvetica » aylardir ilgi cekemeyen dorduncu nesil yazar » olum korkusu » unut gittigin bir yerde » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » toptan korkan basarili kaleci » peugeot j9 » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » her basliga entry giren yazar » data segment » victoria » natalia mann » stevemcqueen » eski sevgilinin evlenmesini anlatan sarkilar » phobia a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa