yasli amcalara bilerek kufur ettirmek 

kapat
  1. yaşlı olduğu için küfürü kimseye dokunmaz diyerekten bir rahatlama olarak bu tür amcaları bir çay ile kandırıp başlatırsınız ona buna küfür ettirmeye. damakta kalan son dişle başlarlar ana avrat küfür etmeye gülemekten bayılma noktasına gelinir ama amcamız odaklanmıştır küfür ettiği kişiye kimseyi gözü görmez.

-gel mehmet dayı otur bir çay iç.
    +sağol evladım nasılsın.
    -iyi değil mehmet amca baksana oturmuş patron okey masasına maaşlarıda vermiyor.
    -vay karı pezevenki godoş onun ben ...

diye devam ettirir ama gün yüzü görmemiş küfürler bir masal gibi dudaklarının arasından akar gider ana avrat eşik beşik aklına gelen herşey e sıvar söver fakat ortada ne patron vardır nede verilmeyen maaş iş olsun maksat küfür olsun mehmet dayının gönlü olsun. bütün günün yorgunluğu bir andan çıkar gider kendinide bir kuş gibi hafif hissedersin yüzünde hafif bir gülümsemeyle çayını yudumlamaya devam edersin.

(bkz: hiç ölmesin bu amcalar)
    #3714929 (kuntayi kinteleyen adam, 24.07.2008 20:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasli amcalara bilerek kufur ettirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli amcalara bilerek kufur ettirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli amcalara bilerek kufur ettirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli amcalara bilerek kufur ettirmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zoruna giden entrye eksi veren yazar » become a legend » osuramamak » kurbaninizda yer var mi » i am sasha fierce » yuregini torpulemek » iktidarsiz jigolo » scream » yasam duslerdedir » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » klasik kemence » futbol asla futbol degildir » okan karacan » nephente » prezantabl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » engin kennerman » nano sahtiyan cell im » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » lost » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » nikon d80 » davutobasi koyu » ridvan dilmen » anlamazdin » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » gitmek my marlon and brando » cartlagi cekmek » fewzi1907 » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » mersin forum » seyh riza » objebi » ozz le grand » fidel castro