yasli amca 

kapat
  1. otobus hikayelerinde yardımcı oyuncu olarak oynayan şahıslardır.
    50 yaş üstü er kişilere yaşlı amca denir halk arasında.
    otobus yolculuğu yapan öğrenciler az da olsa yine korkarlar yaşlı amcalardan. Lâkin yaşlı amcalar daha iyidir yaşlı teyzelere göre

+Amca, gel otur.
    -Yok evladım sağol, daha elden ayaktan düşmedik.(amca diyor lan bide, saygısız)

şeklinde düşündükleri için, sevilesi kişiliklerdir otobüslerde...

bir diğeri için;

(bkz: yaşlı teyze)
    #3220482 (ulfgar, 02.04.2008 01:22 ~ 02:17)
  2. elinden poşetleri alınıp taşınmalı, caddede karşıdan karşıya geçirilesi insan.

(bkz: iyi insan olmaya çalışmak)
    #3220656 (eko le pew, 02.04.2008 02:05)
  3. kahveyi dolduran amcaların arkadaşı.
    #3220672 (b butterfly, 02.04.2008 02:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasli amca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli amca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli amca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli amca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tepinmek » makina muhendisligi » ucu ortasi belli olmamak » avar kaganligi » mevlana sekeri » shopping tv » bir kac iyi insan » yavuzturk » ezan » kardese yapilan iskenceler » sevk zinciri » tesekkur eden moderator » ekol » urk » farid farjad » alevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayici baryam » karamsar entryler » alternatif vodafone reklam replikleri » real » kemalizm sol degil » cg artist » darwen » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » i can t help falling in love with you » post office » yenilmedik ezildik » akasya asliturkmen » the thin people » there s something about mary » yas maya » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » ciplak olarak sozluge entry girmek » husnu bile gelse senlendiremez » yeni bir kente girerken yasanan huzun » atma kalbim artik olumu ozledim