yasli agacin altinda bulusma gelenegi 

kapat
  1. ediz hun olsun , cüneyt arkın olsun , filiz akın'ı hülya köyiğit'i, türkan şoray'ı ve bilimum perihan savaş'ı olmadı hale soygazi'si... hepsi bundan nasibini almış , başka buluşacak yer bulamayıp o bıçkın delikanlıyla ya da zengin ve güzel kızla hep o yaşlı ve yıllanmış ağacın altında buluşmuşlardır. buluşulan yerdeki bulunan o masum ağacın üzerine bıçakla kalp oyup , içine de artık isimleri neyse onun baş harflerini kazımışlardır bu geleneğin yürütücüleri.

gün olacak orada buluşulan sevgiliden ayrılınacak ve yine o ağacın altına gelinip , kafa ağaca sürülmek suretiyle kıvılcımlar çıkarılacaktır. oraya daha önceden çizilmiş kalbe bakılarak eski günler akla gelecek ve baloncuk tarzında fılaşbeklerle yine o eski mesud ve bahtiyar günler hatırlanacaktır.

bir de burada buluşan insanların klasik tripleri vardır.
    - ağacın altına farklı zamanlarda gelip , önce gelenin ardına dolanmak ve gözlerini kapatarak ''ben kimim?'' diye alabildiğine aptalca bir soru sormak. sen her zamanki esas oğlansın evladım! senden başka oraya gelen mi var allah aşkına?
    - sevgiliyle ağaç altında buluştuktan sonra bir anda sevgilinin elinin bırakılması ve uzaklara bakarak geçmişe dair kötü anıların anlatılması faslı vardır. bu yapılırken sevgilinin yüzüne bakılması haramdır. bakan cehenneme gider!
    - hayat dersi niteliğindeki konuşmalar sonrası , uzaklara bakan gencin birden gaza gelerek ''ama ama... ben seni yine de seviyorum...'' demesi ve kızımızın dudaklarına abanması faslı.
    - sevgililer yaşlanmış, muhtemelen de film gereği ayrılmış ise ''senede bir gun'' filminde de olduğu gibi her sene o gelmese de , ölmüş falan da olabilir yani yaşlılık hali veye daha dramatik bir son neden olmasın , yine de oraya gelmek geleneği. oraya gelinir ve muhtemelen yakında bir yerde bulunan çay bahçesinden çay içilerek eskiler yad edilir. yine uzaklara bakılır , yine hüzünlenilir ve her zaman triplerle gelen o ilginç mimikler havada uçuşmaya devam eder...
    #1790901 (aby, 19.06.2007 17:01 ~ 17:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasli agacin altinda bulusma gelenegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasli agacin altinda bulusma gelenegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasli agacin altinda bulusma gelenegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasli agacin altinda bulusma gelenegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» korkularla yasamak » baklava yerken ayran icmek » hoptek » esinize uzaktan uzaga asigim » al yanakli balon » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » inheritance vice » pervane » spike fatality » son kullanma tarihi » macit ayral » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » azarath » mclaren f1 » diego armando maradona » stadyum » adana ya gelip sirdan yememek » haydi insanlar kurtulusa » guzellik kriterleri » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » bok cuvalim » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » takim tutmayan erkek » dis ticaret acigi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » kemalizm » via port » sikune ciden sikulur