yaslari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. askimin goz yaslari
  2. uuserlarin yaslari
  3. kadinlar ve yaslari
  4. erkegin goz yaslari
  5. dick duranin goz yaslari
  6. ait olmayla baslar goz yaslari
  7. yazar yaslari ile ilgili basliklarin bollugu
  8. belli yaslari ifadede sorun yasayan isimler

© 2008 - uludağ sözlük

yaslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» opusme sahnesi olmayan filmler » status epileptikus » kimiz » yeni baslayanlar icin insanlik » trans » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » katarsis » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » sozlukteki orta dunyalilar » cok seviyorum lan seni » favori uludag sozluk yazarlariniz » yngwie malmsteen » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » canim evlenmek istiyor ulan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam diye olup biten sevgili » universiteye alinmayan turbanlilar » yemek yemeyince karnim acikiyor » recep tayyip erdogan in akrabasi olmak » psikasteni » miguel de cervantes saavedra » yar bana varmadi » basliklari alt alta okumak » duellonun kurallari » farmakokinetik » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » babanin degerinin anlasildigi anlar » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak