yaslanmayip eskiyen insan 

kapat
  1. Olgunlaşmaya ve her yaşın tadı ayrıdırı yaşayamadan yıpranan, ah be hayat ; rahat bırak da bir nefes alayım isyanını sık sık aklına getiren insandır.
    #3006613 (invinoveritas, 15.02.2008 11:38)
  2. (bkz: yıllanmış şarap) da denilir kendilerine.
    #3006732 (gryy, 15.02.2008 12:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaslanmayip eskiyen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslanmayip eskiyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslanmayip eskiyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaslanmayip eskiyen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » leyton orient » gereksiz yazilar » welcome to matrix » isn t love » haydi insanlar kurtulusa » zall online » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » yoldaslar » un chien andalou » kan uykusu ndan uyanmak » mitch mitchell » ogretmen » kenzo tange » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » etnik temizlik » buzuki orhan osman » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » cavlagi cekmek » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » sayko usta » deceku » huseyin altuntas » buyumek » cicek acan kaktus » dark fortress » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » little wing » gul suyu » fox tv » al bunu sana aldim » yansimalar » sevdiginiz kizin size abla demesi » daddy » wanted