yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak 

kapat
  1. ebeveyn ve çocuk arasındaki çıkar ilişkisi.

ben düşünürdüm ki, bu dünyada ebeveyn ile çocuk arasında safi sevgi varmış.
    gerçekleri öğrenmem geç ve zor oldu.
    #4080802 (walter klemmer, 12.10.2008 21:45)
  2. (bkz: avcunu yalamak)
    #4080812 (ellen, 12.10.2008 21:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozlukculerin blog adresleri » ayabakan » wecanfootball com » ekonomik kriz » uc kirmaya baslayan rotring kalem » akasya asilturkmen » azarath » seoul » radyo baskent » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » kaju kempo » sss yengen » ar damari catlamak » ataturk un kurdugu cumhuriyet » resolve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » spitneybears » yemekteyiz naim » gocuk » keskin sirke » lorelei » yaran ruyalar » nigde » marty friedman » osuramamak » sikizm » adriana lima » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » kunta kinte » ben bu yaziyi sana yazdim » hicbiryerdecilik » limewire pro » clear man activsport » heaven please » kukuyla oynamak » terorizm