yaslandik sozluk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaslandik artik
  2. uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk
  3. 1 uludag sozluk yazarinin 10 eksi sozluk yazarina bedel olmasi
  4. eskiden beri yazan sozluk yazarlari icin sozluk
  5. eksi sozluk ve uludag sozluk teki ayni basliklar
  6. uludag sozluk un private sozluk ten populer olma ihtimali
  7. uludag sozluk ile eksi sozluk arasinda kalan yazar
  8. uludag sozluk un eksi sozluk te alay konusu olmasi
  9. bir eksi sozluk e bir uludag sozluk e baktim gozlerim yasardi
  10. uludag sozluk teki entryleri eksi sozluk e tasimak

© 2008 - uludağ sözlük

yaslandik sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaslandik sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaslandik sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demokrasi » surekli bugun butonuna basan yazar » danielle lloyd » gh » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » 99999999999999999999999999999999999999999999999999 » nike ayakkabi giyen komunist » allah kadina guvenseydi zar yapmazdi » annelerin ciglik atmasi » sozlugun ajdari » nidiyon » palamut » yazliktaki o kiz » mersa » alemdar mustafa pasa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vatan » happy birthday to you » azadiya welat » checking designs » rakimalboga » cheapdeath » uludag sozluk haber bulteni » liner bill of lading » okula battaniyeyle gitmek » sarhos atlar zamani » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » conime exe » semih cumhuriyeti » korkunc bir sey » estonya