yasiyoruz 

kapat
  1. bir gökhan kırdar şarkısı.sağlam şarkıdır.sagir odanın son bölümünde yıllar sonra tekrar duyduğum mete ozgencil eseridir aynı zamanda.
    işte sözleri..

binbir masal ve geceyi
    başucuna koydum, sarıldım son bir kez
    biraz yoksul taşındım kaderime
    sana darıldım son bir kez
    olsa tek bir umut dünden yana
    gecenden geçmez miydim
    bendim çocuk olan omzunda
    düşer miydim rüyandan
    öldürmez hiçbir ayrılık
    evet, yaşıyoruz
    bilerek bin bir emek seviyoruz..
    #1028918 (kml, 20.12.2006 22:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasiyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasiyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasiyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasiyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» o gun » israil » yaran entryler » nigde » darwen » meltdown » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » resolve » nika diyor baska birsey demiyor » facebook » acmaza dusmek » axxo » teror » kufur icat etmek » banihana » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » radyo sol » para ve mutluluk » babami anarken » kral ubu » tesekkur eden moderator » rurouni kenshin » gelen haberler arasinda » how i met your mother » 2 fast driver » son killanma tarihi » geri donmesi beklenen eski sevgili » gore gori chapa tipa rota hey » athletic bilbao » icelim » ozel okul avantajlari » karizmaniz var mi varsa kac santim » petrol » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » hostempo