yasiyorum 

kapat
  1. naber, napıyosun sorusuna verilen en mütevazı cevap.
    "yaşıyorum işte napiyim" şeklinde, depresif anlamı hepten perçinlenebilir.
    #389413 (cikarinbeniburdan, 01.07.2006 14:21)
  2. iyi diyelim oyle olsun gibi, soruyu soran kişiyi etkilemeye (!) çalışan kişi söylemi. ya çok da merak etmiyo nasıl olduğunu, laf olsun işte, he de iyi de geç, ne kastın..
    #389426 (redwinemania, 01.07.2006 14:31 ~ 14:35)
  3. moralin bozukken ve hala atlatamadıysan iyi misin sorusuna cevap olarak yaşıyorum denilmesi mümkündür.
    #389429 (kacak kelebek, 01.07.2006 14:32)
  4. insanı yaşadığına hissettiren bir Candan Erçetin Şarkısı

Zengin çocukla fakir kızın aşkına
    Bir türlü kavuşup mutlu olmayışına
    Gözüm doluyorsa hala
    Korkmaya gerek yok yaşıyorum demektir

Bahçenin yemyeşil canlanışına
    Kirazın hınzırca çiçek açışına
    Yüzüm gülüyorsa hala

Anlatacak hikayelerim bitmedi henüz
    Anlaşacak dostlarım tükenmedi
    Yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer
    Her şeye rağmen yaşamak güzel

Düşenin dostunun olmayışına
    Düzenin buna hiç aldırmayışına
    Kanım donuyorsa hala

Senin beni yanlış anlayışına
    Çoktandır heyecan duymayışına
    Canım yanıyorsa hala

Söyleyecek şarkılarım bitmedi henüz
    Söylenecek sözlerim tükenmedi
    Yorgunluk, kırgınlık hepsi gelir geçer
    Her şeye rağmen yaşamak güzel
    #400642 (thelordie, 06.07.2006 02:42)
  5. sirf ilk 45 saniyesi icin bile dinlenebilecek candan ercetin parcasi. o nasil bir giristir ki her seferinde ayni hazzi verir yarabbim.
    #1003557 (Elendil, 15.12.2006 21:36)
  6. istanbul'da evimin duvarına yazdığım nevzat celik dizelerinden biri..

ya$ıyorum
    bu gece de gelmediler anne
    ağustosböceklerini duyuyor musun?

ağustos ^86

buna ek olarak; ya$ıyorum demek, dayanıyorum demektir.
    #1076171 (ceviz agaci, 29.12.2006 18:28)
  7. candan erçetin'in en bahar şarkısıdır. sözlerindeki ümit, melodisindeki canlılık insanın içini kıpır kıpır yapar. her şeyi unutup, şöyle derin bir nefes çekip, o nefes ve tüm diğerleri için defalarca şükretmeye yarar...
    #3358718 (baskalaricehennemdir, 05.05.2008 03:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » entry girerken bunalima girmek » ahmet turk » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » teror » sahada sortunu indiren futbolcu » beyaz tavsan » hillary clinton » karasinek » jeodezi » princess istanbul » turkiye de sokakta kalmak » olin edirne genclik spor » opel insignia » uzak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » when the tigers broke free » siyah percemlerin gonca yuzlerin » kadin erkek esitligi » alevi » emlakci » sac kurutma makinesi sesi » spitneybears » lynyrd » insanlar dusleri kadar vardir » dar atmak » yaziklar olsun » cami yapilacagina akm yapilsin » brian may » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » puslu kitalar atlasi » lowestoft cadilari » mrtince » israil » savama » happy christmas