yasiyor musun 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

yaşıyor musun?

Takmaya çalışırken kuyruğunu
    Birlikte yaptığımız şeytan uçurtmasının
    Görürdüm çırpınırdı ufacık kalbin.
    Hatırımdan bile geçmezdi
    Sana duyduklarımı söylemek.
    Acaba hâlâ yaşıyor musun?
    #649804 (thedewil, 20.09.2006 01:32)
  2. 10 sene önce nerdeydin? ne düşünüyordun hayatınla ilgili? bugünkü halini o gün hayal ediyor muydun? aynaya bak. inan ki yaşlandın. neredeydin o zaman? ölmeye 10 sene daha yaklaştın farkında mısın? hiç ölü görmüş müydün o zamanlar? aklında kim vardı? o günkü aşkını düşün. ölürdün onun için dimi? hala yaşıyorsun.
    ardı arkasına geçirdiğin bütün acılarını toplasan şimdiki acına kıyasla ''ucuz atlatılmış şeyler dersin''. çünkü pişmanlıkların senin kaderin. hepsinden ders aldın.

akşam karanlığına kadar uyuduğun zamanlar uyandığında seni pişman eden tembelliğine ne demeli ! gün boyu iğrenç bir baş ağrısıyla geçirdiğin zamanını çürüttün. inan bu sokakta oyun oynayan çocukları izlemekten daha sıkıcı. peki ya;
    hiç ölmeyeceğini düşündün mü? bir gün öleceğini bile bile kendine zehir ettiğin hayatın ne kadar değerli olduğunu...
    ve kendinin...
    sana değer verenlerin...
    sahi;
    gerçekten yaşıyor musun?
    #3559011 (luciddreaming, 19.06.2008 19:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasiyor musun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasiyor musun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasiyor musun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasiyor musun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» orhan veli kanik » loco roco 2 » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » cut » seoul » toptanci » imbat » baba » eurovision a azerbaycan in katilmasi » kediler neden balik sever » kertemeyen kele » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » yemekteyiz nesrin » prezantabl » ankara 7 cadde cafe classic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bulbulum altin kafeste » mutlulugun anahtari » allah » ayriligi beklemek » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » sick the red » makina muhendisligi » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » sinem kobal » chris stephenson » tadelle » istiklal marsi nin dini ogeler icermesi » tutun » sozluk yazarlarinin itiraflari » kaderimsin » april 18 » opel astra cabrio » kufur icat etmek » urk » hizli giden atin boku seyrek duser