yasini sorana dogum yilini soylemek 

kapat
  1. ben söylemem sen hesapla zira sana göre çok gencim/çok yaşlıyım söylemek istemiyorum demenin zorlaştırılmış hali.
    #784053 (doksanüç, 28.10.2006 17:35)
  2. -kaç yaşındasın?
    +88'liyim.
    #784080 (Gerko, 28.10.2006 17:44)
  3. -kaç yaşındasın sen?
    +1989.
    -heas..**
    #784114 (lorek, 28.10.2006 17:50 ~ 17:52)
  4. - baba yas kac?
    - 85 be abi.
    - ooo, baya olmus. yakinda ölürsün sen.
    - artik önumuzdeki yillara bakicaz...
    - tabi.
    #784116 (soyle-boyle, 28.10.2006 17:51 ~ 18:07)
  5. karşındakine ayak üstü ıq testi yapmanın pratik formulü.
    - yaş kaçtı senin.
    - 79 luyum ben.
    - 25 mi oluyo , kaç oluyo şimdi?
    - of çok salaksın.
    bide hersene yaşın sorulduğunda farklı bir sayı söğlemektense, sabit bir sayıyı belirleyip cevaplamak.
    #784149 (aligator, 28.10.2006 18:01)
  6. karşıdakini bürokratik işlemlerle yormayı amaçlayan tipik türk mantığıdır.
    #784150 (kutupsal form, 28.10.2006 18:01)
  7. komplekse girmiş insandır. daha genç görünmek için doğum tarihini söyler böyle rahatlatır bünyeyi.
    #784170 (Sıfırın Altında, 28.10.2006 18:07)
  8. gençlerin gene yanıldığı yanlış sonuçlara vardığı başlık olmuş. efenim türkiye de yaş hesabı anamızın karnından bir yaşında çıktığımız hesabıyla yapılır. yani benim yaşım 36 derse bir insan bana ben onun aslında 35 li olduğunu anlamak için doom yılı diye sorarım. 1971 diyorsa aynı yaştayızdır ve yaşımız 35 tir.
    #784192 (karga, 28.10.2006 18:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasini sorana dogum yilini soylemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasini sorana dogum yilini soylemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasini sorana dogum yilini soylemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasini sorana dogum yilini soylemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the rival » liseli serap » loco roco 2 » turkiye petrol jeologlari dernegi » saadet partisi » cevriye » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » all i wanna do is make love with you » iktisat tarihi » bozzy blues » kavak yelleri » simdilik sadece bekleyecegiz » magic mushroom » sol frame e mode istekleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » termodinamik » dogalgaz faturasini dert eden insanlar » katilusak com » sporx » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » ekol » bir tikky nin intihar mektubu » blues » usb 3 0 » ben » un chien andalou » osman gokcek » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » maskeli besler kibris » mozole mirach » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » erzurumspor » tosun pasa » bozdag » solun ulusali mi olur lan