yasindaki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 3 yasindaki cocuga tecavuz eden 14 yasindaki cocuk
  2. 14 yasindaki kiza tecavuz eden 78 yasindaki adam
  3. 7 yasindaki veletin 23 yasindaki gence amca demesi
  4. 6 yasindaki kiza tecavuz eden 16 yasindaki cocuk
  5. 20 yasindaki gencin nine yasindaki kadinla yatmasi
  6. 11 yasindaki kizla evlenen 40 yasindaki adam
  7. 20 yasindaki kizin 50 yasindaki adamla cikmasi
  8. 30 yasindaki adamin 15 yasindaki kizla evlenmesi
  9. 92 yasindaki adamin 17 yasindaki kizla evlenmesi
  10. 35 yasindaki adama bakan 16 yasindaki kiz

© 2008 - uludağ sözlük

yasindaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasindaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasindaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msn namustur » ediz edin » jandarma ozel harekat » havaya ucurmak » geri donusum kutusunun inleyerek bosalmasi » wall e » koca haydar » hani benim receb im receb im » coken windowsun ardindan agit yakmak » malcolmriver » x olmedi » aktutun karakolu ve altinova olaylari » kemal unakitan in sozluk moderatoru olmasi » hasmet babaoglu » im juli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » posta koyup sopa yemek » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » mangal mizah dergisi » vatandasa sorduk » ecayip heyvanlara benziyirsen in plaket almasi » milan » dogum tarihini bilmeyen insan » var misin yok musun doruk » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » blok koyucam diye adamin amina koymak » neyzen tevfik » akasya duragi » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » sozlukteki amerikancilar » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri