yasin okuyup sinava girmek 

kapat
  1. çaresiz sayısal zekası kapalı olan insan davranışıdır. allahım ablam ateist niye çok zeki diye ağlaması da mümkündür.
    #3056029 (kaaria, 25.02.2008 14:21)
  2. doksanlı yıllarda üstüste 6 kez sınava girip de öss yi kazanamayan komşu oğluna annesinin geleneksel olarak uyguladığı ayindi. yazık ki dular işe yaramadı, üniversite ukte kaldı.
    #4229803 (sone, 14.11.2008 20:45)
  3. gayet sayısal, sözel zekaya sahip insan davranışı da olabilir.

bana şans öpücüğü ver demeyi mantıklı bulan bünyeler, duayı nedense hor görüyor.
    #4229816 (silik hayta, 14.11.2008 20:47)
  4. zeka açacağına dair halk arasında yaygın olan batıl inanış. öss ye girerken çok demişlerdi bana zihnin açılır daha kolay geçer diye ama batıl inançlara inanmayan ben okumadım kazandım. asıl kazandıracak olan verilen emektir. * *
    (bkz: okunmuş pirinç)
    #4229832 (fiammetta, 14.11.2008 20:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasin okuyup sinava girmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasin okuyup sinava girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasin okuyup sinava girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasin okuyup sinava girmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» blacky » gul yapragi patlatmak » dusman olmak icin firsat kollamak » turkiye turk » back up » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » we are motorhead » sayko usta » peoples temple » the applicant » gul suyu » kilcal » hizli giden atin boku seyrek duser » limewire pro » adayim abdullah gul kardesimdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » prettygirl17 » akasya asliturkmen » sol frame e mode istekleri » 325 nci donem yedek subay sinavi » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » pmo » hostempo » cinleri tepesinde olmak » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » yavuzturk » ridvan dilmen » kucuk penisli insan » karma sergi » gel gonul » var misin yok musun » angarya » size geyik yapin dedim uleyn » yargi gucunun elestirisi » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » erken yasta olgunlasmak