yasin kemale erdigini anlamis olmak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilker yasin gibi ugursuz olmak
  2. anlamis gibi yapmak
  3. hicbir sey anlamayip anlamis rolu yapanlar
  4. cem uzan in durustlugu yanlis anlamis olmasi
  5. kemale ermek
  6. kemale gelmek
  7. yas kemale ermek
  8. sozlukteki yasi kemale ermis yazarlar
  9. yas kemale erdikce rehberde degisen isimler
  10. yasin soy

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasin kemale erdigini anlamis olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasin kemale erdigini anlamis olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasin kemale erdigini anlamis olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasin kemale erdigini anlamis olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » july4th » arjen robben » kacak kelebek » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » salvatore di stefano » atan alir spor » montajelemani » gezilesi internet siteleri » no promise » bos bkz la ayar vermeye calismak » entropi » feather weight » futbol fanatigi olmak » simdilik sadece bekleyecegiz » poisonx » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » yazdigi her seye arti verilen yazar » yargi gucunun elestirisi » heroes » nano sahtiyan cell im » guzel dostum » nice mutlu yillara » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » beni aglatma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tayyar ari » turk kizlari » huseyin altuntas » olcu kabi » atma kalbim artik olumu ozledim