yasin karaca 

kapat
  1. belçika liginde çeşitli takımları gezdikten sonra akçaabat sebat a gelen bir topçu idi. sonra ne oldu bilmem lakin fm de süper iş yapıyordu . (bkz: oguz karaça)
    #2159006 (isildur, 19.08.2007 11:46 ~ 11:55)
  2. fm yanılgılarının biridir. akcaabat sebatspor , turk telekomspor hayalkırıklıklarından sonra sivasspor a transfer olmuş, onbirinci haftaya girdiğimiz şu günlerde henüz forma şansı bulamamıştır. işin ilginç yanı bulent uygun tarafından transfer edilmiş ve üç yıllık mukavele yapılmıştır.
    #2557997 (serander, 05.11.2007 12:40)
  3. sivasspor'da basladigi 2007-2008 sezonunun 2. yarisini yeni kirsehirspor'da geciren futbolcu. *

cm yalan soylemez ekolunu yikan isimlerdendir.
    #3077464 (schizo, 01.03.2008 00:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasin karaca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasin karaca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasin karaca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasin karaca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayat » king » gecekondu » sol frame » kisil » davutobasi koyu » opel corsa » mozilla firefox » hayata dair ic burkan detaylar » icimdeki deniz » salca » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » isis » mahler senfoni no 2 » we are motorhead » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » alman » bozdag » when the tigers broke free » australopithecus » mclaren f1 » yoldaslar » ser » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » ben senin bildigin kizlardan degilim » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » kreatin » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » 325 donem yedek subay alimi » power turk » andres guardado » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » bolumunu sevmeyen ogrenci » espas » tve » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan