yasi 

kapat
  1. Youtube'da harika Steve Vai coverları bulunan alman hatun. yamulmuyorsam 14 yaşında olduğunu yazmış ama daha büyük gösteriyor sanki.

For the love of god coverını dinlemelisiniz.
    #3494097 (Leadman, 04.06.2008 20:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kolik » slm lafina uyuz olmak » turkiye nin en guvenilir kurumu » para ve mutluluk » s k t r n g d n » kara carsafli chp liler » mahmut yildirim » hemencevir com » i love you phillip morris » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » toprak kokusu » ayici baryam » evladin olsa sevmezsin » tanri nin sozunde durmamasi » yikilsin camiler acilsin akm ler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » katilusak com » klavye devrimcisi » peoples temple » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » youtube » elma yiyecegine erken yat » unlulerin kisisel iletileri » adnan aybaba fan club » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » ciplak olarak sozluge entry girmek » olcu kabi » 57 nci alay » yaran facebook gruplari » al bunu sana aldim » dogan gorunumlu mercedes » yasak kadin » emre aydin » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » dinamo tiran » ilk cinsel deneyim