yasi olmayan 

kapat
  1. fransızca bir tabirdir... her döneminde güzel olan kadınlara denir...
    #982214 (demolay, 11.12.2006 19:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasi olmayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasi olmayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasi olmayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasi olmayan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yanlis saksida buyuyen cicek » termodinamik » elveda rumeli » egitim fakultesi » lule » sozlukculerin blog adresleri » hayata dair ic burkan detaylar » ayabakan » ahmet yildiz olmedi » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » chp vs kara carsaf » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » nika diyor baska birsey demiyor » istanbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » cami yapilacagina akm yapilsin » turker alkan » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » lowestoft cadilari » anthony kiedis » babanin olmesi » ben » moderasyonu yipratmak » yemekteyiz nika » yansimalar » bir derdim var yasanmisliklari » alone with everybody » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » zet » dap space center » google » lezce com » pervane