yasemin park 

kapat
  1. Eski adı yesilsehir olan bursa demirtas'ta bulunan konut projesi.
    #1136841 (expert16, 11.01.2007 11:49)
  2. Yesilsehirin adam edilmiş hali.Zamanında caglar yaptırmıs ama satamamıstı.Pazarlamanın onemini gostermiştir bize bu park.En yakın rakibi ise zafer plazadan 2 kat daha buyuk alısveris merkezine sahip koruparktır.
    #1472040 (Soulmate, 30.03.2007 17:57)
  3. ağbimin orada oturması münasebeti ile çok sık uğradığım yerdir. site gerçekten bursa'da yapılmış en güzel sitelerden biridir. ancak yerleşke olarak çok zıt bir yerde bulunmakta ve ulaşım çok zor olmaktadır. arabası olmayan birinin sıklıkla heykel'e çıkması ütopya olacaktır. bunun dışında site de bir çok aksaklık vardır ve bunların çözümleri ağır işlemektedir. yine de sunduğu sosyal imkanlar nedeni ile ** tercih edilebilinecek sitedir. peyzajıda çok sağlam yapılmıştır. insan sitenin içine girdiği zaman gözü gönlü açılmaktadır. mahallenin kötülüğünü ve merkeze uzaklığını saymazsak güzel site denilebilinecek yerleşke.
    #1795083 (carpe diem13, 20.06.2007 13:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasemin park başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasemin park ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasemin park nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasemin park. Copyright of the articles are belong to their authors.

» adalet ve kalkinma partisi » yemekteyiz naim » sanal reklam » mysql server has gone away » symposion » atsizcilar » hayattaki en guzel anlar » 0532 » var misin yok musun adriana lima » bolumunu sevmeyen ogrenci » dogum gunun kutlu olsun » yanni » yitip giden devrimler » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » magdala » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » son kullanma tarihi » child » mahmut yildirim » moderasyonu yipratmak » muduru got etmek » darwen » gogus buyutme hapi » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » desiree » george best » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » opel corsa » alevi » josef k nin k si » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » isimsizcisimsizipsizdipsiz » yazdigi her seye arti verilen yazar » yasam duslerdedir » i can t help falling in love with you » tutun