yasemin evcim 

kapat
  1. 90 lı yıllarda televizyonda geceleri aerobik yapan bayan..'' dı nının dını nının dı nının dını nının''* gibi cezbedici bir saksafon melodisi eşliğinde dans aerobik erotizm karışımı bir şeyler yapardı..ayrıca başrolünü yasar alptekin ile oynadığı 1989 yapımı lambada isimli film ile de hatırlanır..
    #1353576 (gamlibaykus, 27.02.2007 08:10)
  2. bir kuşağa damgasını vuran kadın kişidir. ülkedeki hemen hemen her profilden erkeği ekran karşısına kilitler, onların fit bir vücuda sahip olması için elinden geleni yapardı. erkeklerin o anlarda çalıştırdığı kaslar sınırlı olup, jimnastiği ancak kol kısmına yoğunlaştırmaları sonucu, sağ kolu conan, vücut kısmı puik gibi bir nesil gelişti.
    #1565678 (soothsayer, 24.04.2007 21:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasemin evcim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasemin evcim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasemin evcim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasemin evcim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gece jimnastigi » lesbos » edge » entry ve nick uyumu » osman gokcek » petrol » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » ekol » yansimalar » ingiliz istihbarat orgutleri » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » korkularla yasamak » teror » hicbiryer » the rule of four » welcome to matrix » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » three to tango » gecekondu » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » genc siviller » john petrucci » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » ankara 7 cadde cafe classic » heaven please » somalili korsanlar » yildiray ogur » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » nejat uygur » yalan soyluyorsun » your kingdom is doomed » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » sinem kobal » hatta direk secde » ales » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » umran baradan