yasemin esansi 

kapat
  1. aroma terapi olarak kullanılır. banyo suyunda ve odalarda koku verici olarak kullanılmaktadır. masaj yağı, saç bakım yağı ve benzeri gibi yağların içine koku vermek amacıyla kullanılır.
    #3929779 (www wwwwwwwwww www, 07.09.2008 14:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasemin esansi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasemin esansi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasemin esansi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasemin esansi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kisladankampuse » ucu ortasi belli olmamak » sise » red hot chili peppers » tu kaka bana » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » cemil abi » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » otobuste tepeye dikilen yasli kisi » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » kafama sikar giderim » slm lafina uyuz olmak » yaran dil surcmeleri » a little piece of heaven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cirilciplak entry girmek » kolik » mahmut yildirim » i am vertical » muduru got etmek » melankolik » dem spor » legrad » ogretmen » asiti kacmis kola » kemalizm sol degil » kupayla taclandirmak » egitim fakultesi » ilk iyi oylanan entry » league one » fenerbahce nin siradan galatasaray zaferi » alain de botton » kardese yapilan iskenceler » into the wild » bolumunu sevmeyen ogrenci