yasemin che 

kapat
  1. bir insan nickinden siyasi görüşlerini bu kadar ortaya koyar mı diye sorulası yazar.

hoşgelmiştir ancak sözlükteki bir çok diğer yandaşı gibi saldırgan ve uzlaşmaz bir siyasi çizgisi varsa çok tartışacağımız yazardır.*
    #1615199 (arude50, 06.05.2007 21:32)
  2. (bkz: yazmak istemiyorum)
    #1629392 (laedri, 10.05.2007 22:56)
  3. yazmıyorum diyerek gitmesiyle şimdiden aranılmaya başlanmıştır.*
    edit:son kotu oylanan entrylerinin okunması ayrıca tavsiye edilir.
    #1629516 (laedri, 10.05.2007 23:22 ~ 23:23)
  4. (bkz: devrimci takılan kızların çirkin olması)* *
    #1678458 (secretcode, 23.05.2007 21:50)
  5. girdiği entrylerin sadece bir kısmına dayanabildiğim için gammazlamayı bıraktığım ve bayrağı başka bir gammaza devrettiren yazar kişisi. gammaz istatistiklerini arttırmak isteyenlere biçilmiş kaftan.
    #1702015 (soothsayer, 29.05.2007 21:10)
  6. (bkz: devrimci takilan kizlarin yazmayi ogrenememesi) * *
    #1702033 (desifreolmusdisiuuser, 29.05.2007 21:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasemin che başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasemin che ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasemin che nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasemin che. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basligi basliktir diye tanimlamak » ulan okuz anadolulu » host baska kapiya » ayriligi beklemek » mario jardel » cheers darlin » meltdown » buz parmak yerken akildan gecenler » eksi sozluk » poisonx » karate ni sente nashi » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » karamsar entryler » liseli serap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » guzellik kriterleri » sair uuserlardan siirler » entry ve nick uyumu » opera vs firefox » the thin people » ilk once sen kapat telefonunu » feather » yaz buz » gupegunduz » ciplak olarak sozluge entry girmek » mclaren f1 » contusion » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » yeterince renkli degil » mikrodalga firin » kufur icat etmek » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » left 4 dead » en iyi agri kesici » internetten boks eldiveni siparis eden hatun