yascisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dugun evinin tefcisi olu evinin yascisi

© 2008 - uludağ sözlük

yascisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yascisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yascisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rafet el roman » disortografi » pure » viski sisesine cay doldurmak » kobi nerde teb orda » dec muzik » geri zekali baslik furyasi » fc homburg » koyuncular » michael wilton » ne bileyim ben » yarim derdini ver bana » amok » actigi belalti basliga paso entri girmek » kreator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karagarga » omur dedigin » sinavda mesaj atmak » egina » ankaragucluler saraba dustuler » sick again » carmen electra » mankini » yarim anu ben aglarim » babaanneyle ayni odada uyumak » gulseven yaser » alaturka mavzer » bell x15 » duraliminyum » henkka blacksmith