yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek 

kapat
  1. her gün yapmak zorunda kaldığım eylem.
    #2608737 (cilgin ahtapot, 20.11.2007 00:19)
  2. (bkz: unutma bir gün sen de o yaşta olacaksın.)
    #2608738 (jeandarc, 20.11.2007 00:19)
  3. yaşça büyük kişilerle "sıkıcı" muhabbet etmektir. Çünkü gençliğinde malın gözüne vuran, hatundan hatuna atlayan o adam karşınızda rahip olmuştur. "Bırak olum bu işleri" muhabbetine girmiştir. Sanır ki sen bişey bilmiyosun. Hooop amca uyan uyan bu çocuk da malın gözüne vuruyo, sana soruyosa öğrenmek için değil feyz almak için. Mesaj verme taktik ver.
    #2608761 (40iki, 20.11.2007 00:23 ~ 00:24)
  4. (bkz: bu işin içinde bi hinlik var)
    #2608791 (pilotmont, 20.11.2007 00:30)
  5. insanın dünyaya bakış açısını değiştiren durumdur. düşünsenize en iyi arkadaşınız ayşe teyze,perihan teyze ve emine teyze..akşama kadar muhabbetiniz hep kader kısmet,zamane gençleri,anasını babasını kabul etmeyen çocuklar falan filan. bi süre sonra arkadaşlarınızla muhabbetiniz şöyle oluyor
    -aslıcan akşama çıkalım mı?
    -hiç bir kıza akşam dışarı çıkmak falan yakışıyor mu pınar su? haa şimdi gidecez erkeklerle falan. ne işimiz var. hiç olur mu bi de sorarım sana? genç kızın akşam dışarı da ne işi varmış haaa? oturup dizi seyredelim annelerle..

yada;

-aslıcan böyle böyle oldu yaz okuluna kaldım
    -üzülme pınar su kısmet napalım? her şeyde bi hayır vardır. nazar değmiştir belki sana haa?
    -ne alakası var yaa benim derslerim hep kötüydü ki neresine nazar değecek ehi ehi..
    -değer pınar su değer...
    #2608943 (birgarip, 20.11.2007 01:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasca buyuk kisilerle sikici muhabbetler etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» no panic » cut » idf » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » profosyonel1972 » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » sevil » ayse tuter » kerhane » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » cengiz aytmatov » tematik mode acikken acilmis basliklar » gichin funakoshi » sonsuza kadar sevmek » vajina lakaplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » egitim fakultesi » kisil » kediler neden balik sever » pasdaran » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ali bardakoglu » ferre » aerius » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » uludag sozluk hakkinda ne dediler » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » butun muhendisleri abazan diye fislemek » ayrilikci abhazya tavugu » kukunla oynama siser » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » air command 3 0