yasayarak intihar etmek 

kapat
  1. ilk kelimesi hizli okunursa daha anlamli, bir yasam bicemi. filmde mi geciyordu; siir, sarki ya da bir roman tumcesi mi idi unuttum.
    #700154 (asselisaya, 06.10.2006 13:55)
  2. "intihar edecekseniz yaşayarak edin"- nerdesin firuze- demet akbağ
    #701383 (kara gozlu bezelye, 06.10.2006 18:33)
  3. (bkz: yaşam uzun soluklu bir intihardır.)
    #701386 (Eqin, 06.10.2006 18:35)
  4. içinde ölümü içselleştirerek yapılan eylemdir...
    #701391 (Baravi, 06.10.2006 18:36)
  5. --spoiler--
    gunun birinde yazdiklarimdan bir perde cekecegim hayatima. herkes kagit uzerinde yazilanlari benim hayatim sanacak, ben de hayatimi saklami$ olacagim boylelikle. saklanmanin en iyi yolu fazla gorunmektir biliyor musun? herkes seni gordugunu sanir, sen de rahat edersin. kasada oturan kiz gibi! herkes kasadaki kizi gorur, ama kimse tanimaz
    --spoiler--

(bkz: yazarak intihar etmek) bir gün kelimelerim de bana ihanet etmeye başladığında; işte o zaman ben ölmüş olacağım!
    #2673019 (zargana, 07.12.2007 17:39 ~ 17:42)
  6. kendi celladına aşık bir mahkum olmak gibi bişey.
    #3192522 (ceysaxxx, 26.03.2008 14:58)
  7. zaten her nefes alışımız bir intihardır. bu yüzden fazla bir çaba gerektirmeyen bir eylemdir.
    #3192545 (clones, 26.03.2008 15:03)
  8. " ve bu bizim en güzel öldüğümüzdür: yaşamak" edip cansever
    #3192879 (allita, 26.03.2008 16:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayarak intihar etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayarak intihar etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayarak intihar etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayarak intihar etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mclaren f1 » krizin konik gecmesi » yaziklar olsun » evrim teorisi » yasak meyve » kopush fm » johnnyturhan » masal » salaga yatmak » yarak yelleri » kulluk » uyumamak icin bahaneler » gossip girl » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » unutulamayacak sairler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » tenedos » 7eventy 5ive » torpulemek » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » hesap ver » yeni bir kente girerken yasanan huzun » you make me high » aferist » urk » webcam acan kizin cirkin cikmasi » seoul » tanriya ayar vermek » olum » cherubim » hypnogaja » ingiliz istihbarat orgutleri » gaza gelip osurmak » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi