yasayan sen olen ben 

kapat
  1. muhteşem erkin koray şarkısı.ceylan albümünde yer almıştır. albümdeki çoğu şarkı gibi arabesk altyapısı olsa bile söz ve müziği ile bıkmadan dinlenen şarkılardan biridir.
    (bkz: sözlerini de yazayım da tam olsun bari)

Bilmem ki ben mi sen yoksa sen mi ben
    Bendende yakınsın sen bana benden
    Hasretin zehrinden sevdam elinden
    içilen sen, içtiren sen
    içen ben

Sevmek mi sevgilim benim günahım?
    Göklere erişti feryadım,ahım
    Aşkımın şahidi olsun allahım
    Sevilen sen, sevdiren sen
    Seven ben

Seninle kayboldu
    Güneşim, ayım şimdi bir karanlık
    Renksiz dünyayım yıkıldı temelden
    Gönül sarayım yıktıran sen, yaktıran sen
    Yanan ben

Değeri yok mu sende mazinin
    El ele göz göze geçen günlerin
    Sayende esiri oldum ecelin
    Yaşayan sen, yaşanan sen
    Ölen ben
    #3703467 (xargn, 22.07.2008 18:26)
  2. bulunamayan erkin koray şarkısıdır.
    *
    #4238295 (queenofthenight, 16.11.2008 19:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayan sen olen ben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayan sen olen ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayan sen olen ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayan sen olen ben. Copyright of the articles are belong to their authors.

» otuz bir cekmek » sozluk yazarlari asosyaldir » turk opusmesi » poisonx » kral ubu » cakma chp liler » tipta uzmanlik sinavi » sozluk yazarlarindan aforizmalar » vajina lakaplari » allegori » salca » zall dan ozel mesaj almak » bebek » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » bana yalan soylediler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kakule » nihat sirdar » konfederasyonlar kupasi » chrome vs firefox » forward mail » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » sosyalizm ve savas » saf aklin elestirisi » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » turker alkan » zall ile girilen ilginc diyaloglar » dap space center » sozluk yazarlari » mrtince » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » 2 fast driver » king » alevi davasinda aslan kesilen ateist » kerhane