yasayan en delikanli fenerli 

kapat
  1. antu.com a galatasaraylı lösemi hastasına yardım edilmesi için çağrıda bulunan fenerlidir.

bu başlığı açacak kadar .... değildir.

edit: insanda biraz göt olacak göt. ayarı alınca hemen yazdığını silmeyecek. delikanlı olacak. adam olacak.
    #4095775 (hebeley episode III, 16.10.2008 14:20 ~ 14:22)
  2. (bkz: buyrun bir durum mu var usta)
    #4095792 (galapagoslu iguana, 16.10.2008 14:24)
  3. (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

abi birisi yazacaktı ama.
    #4095817 (koca haydar, 16.10.2008 14:30)
  4. (bkz: eskiden buralar hep yesillikti)
    #4095833 (pencere caminin bugusu, 16.10.2008 14:35)
  5. yok böyle bir şey. *
    #4096112 (lirikadam, 16.10.2008 15:36)
  6. herhangi bir fenerbahçeli olabilir bu. delikanlı olmanın fenerlilikle, galatasaraylılıkla, beşiktaşlılıkla bir alakası olduğunu düşünen zihniyetin de aklından şüphe ederim. ben galatasaraylıyım ama yakın çevremde birçok fenerbahçeli kardeşim vardır. beşiktaşlı kardeşim vardır. ve ne güzeldir ki hepsi de delikanlıdır. gel dediğimde iki eli kanda olsa yıkayıp gelir.
    (bkz: grupsever yazarlar)
    #4096297 (poisonx, 16.10.2008 16:10)
  7. (bkz: aradığınız kişi bulunamadı)
    (bkz: ama siz aramaya inanmaya devam edin)
    #4096491 (vegetarian butcher, 16.10.2008 16:49)
  8. (bkz: can t connect to local mysql server)
    #4096515 (I belong to che, 16.10.2008 16:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayan en delikanli fenerli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayan en delikanli fenerli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayan en delikanli fenerli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayan en delikanli fenerli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» seri eksi oy veren ibne » marty friedman » fifa world cup 2006 » philosofia » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » yasam duslerdedir » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » yildizlar » crossing the water » pilot il » anthony vanden borre » limanla kavgali isyankar kaptan » leonard cohen » ahmet arslan » yemekteyiz mert » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vize » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » axe africa » mynet » nephente » yoldaslar » yenilmedik ezildik » kizilsonya » yanlis anlasilmis sarki sozleri » coming home to argentina » karate ni sente nashi » ali bardakoglu » become a legend » kilo alamamak » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » adam sirasina gecmek » lady lazarus