yasayan bilir dedirten kelimeler 

kapat
  1. tecrübelere dayanılarak söylenen kelimelerdir.
    -aşk,
    -ihanet,
    #2613180 (bilinmeyen, 21.11.2007 11:27 ~ 12:33)
  2. ayrılık
    parasızlık
    yalnızlık
    vs...
    #2613242 (tulbentustundesakiz, 21.11.2007 11:46)
  3. (bkz: organize sanayi bolgeleri nde calisma zorlugu)
    #2613402 (bilinmeyen, 21.11.2007 12:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayan bilir dedirten kelimeler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayan bilir dedirten kelimeler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayan bilir dedirten kelimeler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayan bilir dedirten kelimeler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metro kapisina elini sokan insan » heaven please » the rule of four » siracusa » forward mail » pkkya siir » abandi damat » kisho kurokawa » fewzi1907 » souad massi » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » dincilerdeki taraf gazetesi sevgisi » nigde » heroes » asirtma vur uzerimize gelmesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ayrilik » featherweight » pervane » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » balik agzi » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » prettygirl17 » yagmur yagarken altina isemek » basliklari alt alta okumak » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » engin kennerman » arda turan » eksikolik » adami zorla seovi eden basliklar » al bunu sana aldim » turkiye petrol jeologlari dernegi » 16 kasim 2008 ales » osman gokcek » waz