yasayan bilir ancak 

1. belli ve talihsiz bir durumun yasayan tarafından bilindigini vurgulayan acı söz...
    #2084159 (Lucky Strike, 07.08.2007 03:48)
  2. doğrudur ve anlaşılamamaktan dert yanmayı yanında getiren cümledir.
    #2084202 (bohembebek, 07.08.2007 04:08)
  3. "anlatilmaz yasanir" sözüne koşut bir söz.
    #2084213 (tata, 07.08.2007 04:22)
  4. --spoiler--
    'Yalnız duyan yaşar' sözü, derler ki, doğrudur
    'Yalnız duyan çeker' derim, en doğru söz budur.
    Gördüm ve anladım yaşamak mâcerâsını
    --spoiler--

yahya kemal beyatli

(bkz: düsünce)
    #2084231 (mulayim, 07.08.2007 04:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayan bilir ancak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayan bilir ancak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayan bilir ancak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayan bilir ancak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yalcinkaya dershaneleri » zeki demirkabiz » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » nejat uygur » edip buran spor salonu » ermerkez » kilo verememek » bir adam cizeceksin » futbol asla sadece futbol degildir » arkadasa asik olmak » shopping tv » sikune ciden sikulur » sbf tkp » otuz bir cekmek » sergen yalcin dan maldonado yorumu » congrafuckinlations » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mortingen strasse » quantum of solace » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » genel secimlerde hayir oyu kullanmak » mclaren f1 » zulfuyara dokunmak » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » les » let s pogo » sacit kayasu » moderatorlugun kaldirilmasi » kilo alamamak » acik diplomasi » feather » maslaktan 4 levente gelme rekoru » bebek » che guevara » kedi biyigi » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek