yasayamam sensiz 

kapat
  1. ümit yaşar oğuzcan'ın bir şiiri olmakla beraber timur selçuk'un çok leziz bir bestesidir:

gel kadehime dol
    bu gece sensizim yine
    gel artık benim ol
    gel sarıl sevdiğine

gel gökleri aydınlat
    ışıkla yıkansın içimiz
    yok bana sensiz hayat anladım
    yaşayamam sensiz

sen günesim benim
    bitmeyen aydınlığımsın
    sen atesim benim
    hic sönmez yangınımsın

gel gökleri aydınlat
    ışıkla yikansin içimiz
    yok bana sensiz hayat anladım
    yaşayamam sensiz
    hadi gel...
    #2171266 (mulayim, 21.08.2007 14:38)
  2. sevgililerin birbirine sölemesi muhtemel sözdür. yalandır. istemesende yaşarsın işte.
    #2171576 (sevgipitircii, 21.08.2007 15:31 ~ 23.08.2007 00:07)
  3. sensiz yaşayamayacak kadar çok seviyorum seni demektir. elbette yaşanır.
    #2172858 (piraye, 21.08.2007 18:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasayamam sensiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasayamam sensiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasayamam sensiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasayamam sensiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oymak » cepte siyanurle dolasmak » zeki demirkabiz » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » konfederasyonlar kupasi » magnum essence dark » muslum baba bandanasi » babami anarken » nietzsche » left 4 dead » klasik kemence » zehirli mantarlar » guzelavrat otu » ornek vatandas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sacit kayasu » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » med cezir » sevil » into the wild » nigde » asirtma vur uzerimize gelmesin » askim once sen kapat » kar yagarken dondurma yemek » kertemeyen kele » tuzlucayir » kardese yapilan iskenceler » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » kilcal boru » nikola tesla » dogan gorunumlu mercedes » gocuk » sevismek » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » atma kalbim artik olumu ozledim