yasattilar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seni yasattilar beni vurdular

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasattilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasattilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasattilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasattilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » redwinemania » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » july4th » uludag sozluk » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » salvatore di stefano » arjen robben » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » silik entry havzasi » no promise » gezilesi internet siteleri » atan alir spor » montajelemani » ikea bursa » athletic bilbao » saadet partisi » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » huseyin mumtaz » ateizm » salt aklin elestirisi » magnum essence dark » hemencevir com » turkiye petrol jeologlari dernegi » emlakci » tenedos » sair uuserlardan siirler » fikir » grand ekinoks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nikon d80 » baraj kuran futbolcunun sortunu indirmesi » sansur perdesi » alevi » pilot il