yasassinn 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasa mustafa kemal pasa yasa
  2. cok yasa yerine iyi yasa demek
  3. az yasa cok yasa gelecek basa
  4. anini yasa kendini yasa
  5. az yasa azad yasa
  6. ani yasa
  7. hay cok yasa emi
  8. rte cok yasa
  9. yasa ici
  10. sen cok yasa

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasassinn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasassinn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasassinn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasassinn. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » redwinemania » karga » radyo uludag » devedikeni » yaran diyaloglar » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » uludag sozluk » july4th » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sadece turkiye de gorulen olaylar » salvatore di stefano » yaran entry silinme sebepleri » arjen robben » karpuzkabugu » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » no promise » kacak kelebek » gezilesi internet siteleri » silik entry havzasi » montajelemani » atlas » 2046 » israil » kilo verememek » poisonx » quantum of solace » yaz buz » kazak » i belong to che » karadeniz deki petrol rezervi » 4 8 15 16 23 42 » turk usulu sevisme ve seks sanati » bebek » jucy » karasinek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nasyonal sosyalizm » isimsizcisimsizipsizdipsiz » sicagi sicagina » 4 un kurali » alone with everybody