yasasinakmayanrimel 

/ 2
kapat
  1. cumhuriyet gazetesi okuyan yazardır.
    #2672736 (Achtung, 07.12.2007 16:39)
  2. bundan sonra cumhuriyet okumayacak yazardır.
    #2672740 (geceninbiri, 07.12.2007 16:40)
  3. --spoiler--
    ama cevap verdikleri ne kadar buna değerdir orası tartışılır.
    --spoiler--

nick altına girilen tek entry ile yukarda söylediği sözün ne kadar doğru olduğu kanıtlanan yazar.

(bkz: #2672730) *
    #2673058 (yasasinakmayanrimel, 07.12.2007 17:44)
  4. cumhuriyet okurlarının karşıt görüşten de bir şeyler okuyalım diyenler hariç hepsi belli ideolojinin insanıdır. bu ideoloji sahipleri eğer dunyanin en yuzeysel insani değillerse- ki bunlardan sözlükte çok var- ülker in yapsını bilirler. ve ticari amaçla cumhuriyet gazetesinin yaptığı hatanın faturasını aynen ticari olarak cumhuriyete keserler. tıpkı yasasinakmayanrimelin yada benim yaptığım gibi. tabi ki bunu içlerine sindirmeyeceklerdir eğer dünyanın en yüzeysel insanı değillerse.
    #2673090 (africa, 07.12.2007 17:49)
  5. bir kişiyi savunmakla, ya da o kişici olmakla, o kişinin yaptıklarını değerlendirmek arasındaki farkı anlayamamış olduğunu anladığım kimse. bir kimseyi övmenin o kişiyi o kişinin grubundan yapmayacağını anlayamanlar için yazılan notu da anlayamayarak bunu da açıkça ifşa etmiştir kendisi. zira marx'ın ekonomi eleştirisini ve iktisatçı yanını da övdüğüm yazıya göre de marxistim kendisine göre. beyinlerimizdeki önyargıların nelere sebep olabileceğini göstermesi bakımından gayet açıklayıcıdır zira benim görüşümden olmayan hiç kimse doğru birşey yapamaz görüşünü anladığım kadarıyla şiddetli biçimde savunmaktadır. ne şiş yansın ne kebap muhabbetleriyle yazdıklarımından hiç bir şey anlamadığı, zira kafasında zaten yazdıklarımın manasını çok önce kurduğunu anladığım yazardır kendisi. her insanın özgür bir biçimde giyinip kuşanmasını sindiremediğini açık biçimde ifade eden, yapılan kıyaslamaları anlayamayıp da "oku" öğüdü veren yazar. sosyalizmin ya da komünizm hakkında bilgi sahibi olmuş olsaydı en azından bu ideolojilerin nihai amacının başka bir düzen kurmak olduğunu bilir ve de bunu benim iddiam olarak değil, bu ideolojinin iddiası olduğunu anlardı diye düşünüyorum zira, benim söylediklerim onların söylediklerini nakilden başka bir şey değil. fakat onun başkaları hakkında sarfettiği şeyler nedense iddia, yani ideolojik bir altyapısı bulunmasından ziyade, kendi ve kendi gibi düşünenlerin zanlarıdır. rejimin değiştiğini iddia etmesi noktasında ise daha iktidardaki partinin üyeleri ve vkilleriyle merkez sağdan oluştuğunu, dertlerini rejim değiştirmek değil ceplerini doldurmak olduğunu anlayamamış ve de kuramsal olarak hiç birşey inşaa edememiş kişilerin rejimi değiştirebileceğini sanmış, üstüne üstlük rejim değişimlerinin askeri bir güç olmadan başarılamayacağını anlayamayarak ne kadar okumuş olduğunu göstermiştir. yasakların sadece nemalananlar çıkardığını görememiş olması, bir şey yasaklandığında hem rağbet gördüğünü hem de kendini siyasi alanda savundurduğunu anlayamamış olmak sosyal ve de politik yapıyla ne kadar içli dışlı olduğunu ya da ne kadar anlayıp analiz edebildiğini göstermesi bakımından ilginçtir aynı zamanda.
    hala anlayamadığı paradoks, baskının ve yasakların, tam tersi baskı ve yasakları da tetiklemek için meşrulaştırılan bir kavram olduğudur. bugün sen birine şunu ypamazsın dediğinde, yarın o kişi iktidara geldiğinde aynı yolları kullanarak sen de şunu yapamazsın diyecektir ve de öncekini yaptığının meşruluğu bu hareketi meşrulaştıracaktır.
    son olarak; nasihat verdiği şeyleri yapması, ve de önyargılarından kurtulması, sadece bir fikre ait şeyleri değil de her fikre ait şeyleri okuması gayet yararlı olur.
    #2701053 (twilightismyrobe, 15.12.2007 21:37)
  6. bu ülke için gerekli olan insanlardan.

iyi, takip edilesi yazar.
    #2711541 (sara nobetcisi, 18.12.2007 14:46)
  7. tam zamanlı olarak yaptığı işi bilmemekle beraber, internet alemlerinde aynı anda hem kemalist hem de solcu takılmaya çalışan bebelere avukatlık hizmeti vermekle mükellef izlenimi veren yazardır.
    #2817306 (westphalia, 10.01.2008 14:26)
  8. son 15 dk'da moderasyon tarafından iki entrysi silinmiş olan yazardır.

(bkz: uludagsozlukten soğuma nedenleri)
    #2817308 (yasasinakmayanrimel, 10.01.2008 14:27)
  9. genç yobazları rahatsız eden yazardır.
    #2817316 (yasasinakmayanrimel, 10.01.2008 14:28)
  10. moderasyonun en sevdiği yazar.

yine iki entrysi birden silinen yazar. hem de entryde var olmayan sebeplerle. verilen bilgiler bir gazeteden alınan haber linkleri.

tamam bundan sonra abuk subuk başlıklara girer falan dedirten filan yaptıran can çektiren sevişmek isteten gibi saçma salak şeylerle bilgi içerikli entryler girerek bu eşsiz bilgi kaynağını onurlandırırız. çünkü istediğiniz bu.
    #2910265 (yasasinakmayanrimel, 28.01.2008 21:19)
  11. kimbilir kaçkere rimel ve rimel türleriyle özel msjdan muhabbet yaptığını merak ettiğim, türbana, aslında türbandan çok o bez parçasının altındaki zihniyete ne denli sinir olduğunu iliklerimde hissedebildiğim, diğim duğum düğüm yazar.
    kellesi vurula, şuna tiz bakıla;
    #2939946 (akustik, 02.02.2008 23:16)
  12. sebebi tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen açtığım kampanya nedeniyle çaylak oldum.

haha süper yaa!!!

hadi bakalım dincilere gün doğdu. go molla go!!!

tanım: çaylak yazar.
    #2965682 (yasasinakmayanrimel, 07.02.2008 15:08)
  13. taraftardır kendisi ve her taraftar gibi yanlıdır, subjektiftir.

hayata annesinin hatta ninesinin ( #2939498 ) penceresinden bakmaktadır. önyargılarını bir kenara bırakıp muhalif olduğu fikirleri nesnel olarak değerlendirememektedir. ona göre ona ezberletilenlerin aynısını ezbelemiş olanlar melek, gerisi şeytan, cahil, hain, delet düşmanıdır.

özgürlük ve demokrasiyi sadece kendisi ve kendi gibi düşünenler için ister uygun görür. zaten diğerleri demokrasi ve özgürlüğe layık değildir.

yazıktır.
    #2979125 (eurasian, 09.02.2008 23:13)
  14. seviyeli konuşabileceğiniz biri olmakla beraber kendi gibi olmayanlar için olumlu düşünebilmekte zorlanan bir solcudur. önyargılarıyla karar verebilmektedir.
    #2979459 (mertebe, 09.02.2008 23:57)
  15. moderasyonun tehditi sayesinde çaylak olacağını daha entryi girmeden bilen yazar.

e zaten isterseniz uçurun bu saatten sonra. sorun değil.

insanların hırpalanmasını nescafe, kola, pizza vs. eşliğinde izleyenlerle aynı ortamda bulunmaktan utanç duyan yazar.

hepsine "ulan babanız ne iş yapıyor? hepinizin babası şirket sahibi mi?" diye sormak isteyen yazar.

hayatında ilk defa demokrasiyi işine geldiği gibi yorumlayarak uludagsozluk'u dünyanın en demokratik ortamı ilan eden yazar. *
    #3345541 (yasasinakmayanrimel, 01.05.2008 23:23 ~ 23:25)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

yasasinakmayanrimel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasasinakmayanrimel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasinakmayanrimel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asik olmak » cirkin kaba aptal fakir ve sevisemeyen kiz » bir daha asik olmayacagim » dawsonleery » sair » kara kule » kisil » neil patrick harris » dolaylamanin dozunu kaciran spikerler » dur yolcu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games