yasasin 

kapat
  1. "hep yaşa, varlığın sonsuza kadar sürsün" anlamına gelen sevinç ünlemi.
    (bkz: yasasin okulumuz)
    (bkz: yasasin yemek yemek)
    (bkz: yasasin heavy metal yasasin hard rock)
    (asiti kaçmış kola, 26.05.2006 11:19)
  2. sesli harfleri cikarildigi zaman turkcede kaynastirma unsuzlerinin bulundugu sifreli sozcuk
    (markasiz, 26.05.2006 11:43)
  3. sevinç belirten bir ünlem.
    (minti, 05.04.2007 23:52)
  4. (bkz: yaşasınla kahrolsun arasında gelip gidiyor hayatımız)
    (bkz: murathan mungan)
    (jaloux, 27.05.2007 19:49)
  5. tipik bir harun kolcak parçası, aynı zamanda da 2000 senesinde çıkarmış olduğu albümünün ismi. eğlenceli bir parçadır.

sözleri de;

uykumdan uyandım yar,
    gittin sandım eyvah
    ah çok şaşırdım kala kaldım eyvah
    sensiz olmak mı ah
    deli olmak bu eyvah
    parçalandım un ufalandım eyvah

kimseyi etmesin sevdiğinden allah
    başkasına yar olursam namerdim vallah
    kimseyi etmesin sevdiğinden allah
    başkasına yar olursam namerdim
    namert o zaman

yaşasın, yaşasın seviyoruz yaşasın
    yarasın, yarasın bu aşk bize yarasın
    bir daha gelirsem yine seni severim
    yaşasın aşkımız, aşkımız yaşasın

(bkz: harun kolçak)
    (bkz: şehrazat)
    (faidelibilgi, 23.02.2008 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» foma » deli kizim uyan » no woman no cry » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » mustafa armagan » arda turan » 1851 » sensin o » izmir » dolores o riordan » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » gilded age » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » you could be mine » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » vildan atasever » cumhuriyet halk partisi » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » cukuyle tuz yalatmak » little green bag » hasyet » dolores claiborne » gul » the piano tribute to iron maiden » bokunda boncuk bulmak » astronomy » kurtulusun yasli nufus sorunsali » 1986 » kemal unakitan in vaftiz cocugu olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa